Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Dacă Guvernul va primi votul de învestitură, marţi vom aproba scrisoarea de intenţie

Ponta: Dacă Guvernul va primi votul de învestitură, marţi vom aproba scrisoarea de intenţie

Ponta: Dacă Guvernul va primi votul de învestitură, marţi vom aproba scrisoarea de intenţie
Sursa foto: foto: antena3.ro
06 Mai 2012   •   23:12


Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, duminică seară, că este mulţumit de evoluţia negocierilor cu Fondul Monetar Internaţional şi că, în cazul în care Guvernul pe care îl propune primeşte votul de învestitură în Parlament, marţi, la prima şedinţă a Cabinetului, se va aproba scrisoarea de intenţie cu organismele financiare internaţionale, informează Agerpres.

"Sunt bucuros de faptul că negocierile cu Fondul Monetar Internaţional desfăşurate din partea Guvernului propus de către vicepremierul desemnat, Florin Georgescu, sunt pe cale de a se încheia cu succes. Obiectivele fundamentale ale noului Guvern referitoare la salarii şi la pensii sunt acceptate de către FMI şi vor fi incluse în scrisoarea de intenţie. Sunt absolut hotărât ca, dacă Guvernul va primi votul de învestitură al Parlamentului marţi, în prima şedinţă de Guvern, să aprobăm scrisoarea de intenţie", a spus Ponta, într-o conferinţă de presă la sediul PSD.

"Cred că românii au văzut prea des în ultimul timp promisiuni înainte de a ajunge la guvernare, care au fost încălcate după. Dacă începem guvernarea USL prin ţinerea unor promisiuni fundamentale, e greu să-mi imaginez un început mai bun, o atitudine mai corectă din partea noastră", a mai adăugat Victor Ponta.


×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close