Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Declaraţiile lui Băsescu despre un judecător, cel mai grav act al unui oficial român în ultimii 25 de ani

Ponta: Declaraţiile lui Băsescu despre un judecător, cel mai grav act al unui oficial român în ultimii 25 de ani

Ponta: Declaraţiile lui Băsescu despre un judecător, cel mai grav act al unui oficial român în ultimii 25 de ani
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Oct 2014   •   17:27
Declaraţia de joi a preşedintelui Traian Băsescu legată de un judecător reprezintă "cel mai grav" act la adresa justiţiei din partea unui oficial român în ultimii 25 de ani, consideră premierul Victor Ponta.

„Domnia sa era foarte agitat, foarte tulburat, am văzut că s-a certat cu magistraţii de la CSM. Dacă vorbim de împiedicarea independenţei justiţiei, cred că este cel mai grav act pe care l-am văzut vreodată din partea unui oficial român în ultimii 25 de ani”, a precizat premierul.

„Apoi s-a certat cu dumneavoastră, cu jurnaliştii, (...) că dumneavoastră afectaţi independenţa justiţiei. Apoi, foarte grav, ne-a spus câţi bani trebuie să dăm pe o operă de artă pe care în acest moment o negociem”, a adăugat premierul Ponta.

Premierul Victor Ponta consideră că declaraţiile pe care le-a făcut Traian Băsescu nu sunt benefice domeniilor vizate, fie că e vorba de justiţie, fie că e vorba de activitatea guvernamentală.

„Cred că acest gen de declaraţii făcute pripit, intempestiv şi la nervi sau la tulburare nu sunt benefice nici unuia dintre domeniile vizate, fie că e vorba de justiţie, fie că e vorba de activitatea guvernamentală”, a mai spus Victor Ponta.

Declaraţiile premierului au fost difuzate şi comentate în emisiunea 100 de Minute.

Victor Ponta: Atacul lui Băsescu arată că e o persoană incapabilă să-şi exercite funcţia

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close