Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Reîntregirea salariilor este prevăzută în programul de guvernare. Subiectul se negociază cu FMI

Ponta: Reîntregirea salariilor este prevăzută în programul de guvernare. Subiectul se negociază cu FMI

Ponta: Reîntregirea salariilor este prevăzută în programul de guvernare. Subiectul se negociază cu FMI
Sursa foto: foto: antena3.ro
03 Mai 2012   •   15:40

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, joi, cã reîntregirea salariilor este prevãzutã în programul de guvernare, precizând cã este optimist în legãturã cu acest subiect şi precizând cã sperã într-un succes al negocierilor cu FMI în acest sens.
   
Preşedintele PSD a spus cã subiectul se negociazã cu FMI.
   
El a menţionat cã sperã cã aceste negocieri se vor încheia cu succes.
   
Anterior, el spusese cã a constatat acum, când Florin Georgescu a început "sã se uite prin hârtii", cã nici Guvernul Boc, nici Guvernul Ungureanu nu au prevãzut bani pentru reîntregirea salariilor, Ponta susţinând cã situaţia este "mult mai rea" decât a fost prezentatã.
   
Ministrul desemnat de Finanţe, Florin Georgescu, a declarat, joi, cã vineri dimineaţã vor începe discuţiile cu FMI, BM şi UE, privind scrisoarea de intenţie, despre lipsa banilor în buget pentru reîntregirea salariilor el evitând un rãspuns şi declarând cã cifrele se gãsesc la ministere.
   
Întrebat la ce s-a referit premierul desemnat când a spus cã situaţia bugetului este mult mai rea decât s-au aşteptat, Florin Georgescu a evitat sã dea un rãspuns, scrie Mediafax.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta FMI
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close