Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Situaţia în regiune se deteriorează, dar România are rezervele necesare de gaze naturale

Ponta: Situaţia în regiune se deteriorează, dar România are rezervele necesare de gaze naturale

16 Iun 2014   •   12:23

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, că deşi situaţia în regiune se deteriorează, România are rezervele necesare de gaze naturale, astfel încât, pe termen scurt, nu sunt probleme.
   
"Ne interesează pentru că suntem partidul de guvernământ şi avem obligaţia guvernării. Vedeţi că situaţia în regiune se deteriorează, se opresc gaze. Azi de dimineaţă am stat cu ministrul Energiei şi vreau să dau un semnal de acum, imediat, că pentru România, pe termen scurt, şase luni, nu e niciun fel de problemă, avem rezervele necesare", a spus Ponta.
   
El a arătat că cel mai important lucru în acest moment este ca în toată scena politică să existe stabilitate şi predictibilitatee.
   
"Avem rezervele necesare, însă cel mai important lucru este, în toată scena politică, să avem stabilitate şi predictibilitate. Principala responsabilitate privind stabilitatea se îndreaptă către noi, fiind partidul cel mai mare din coaliţia de guvernare. Vreau să vă rog pe toţi în toate structurile pe care le reprezentaţi  - Parlament, structuri locale, Guvern - să daţi acelaşi mesaj că e o perioadă în care România are nevoie mai mult decât orice de seriozitate şi stabilitate", a mai spus Ponta.
   

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Rusia

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close