Antena 3 CNN Actualitate Prădător sexual lăsat în libertate după ce a agresat o femeie într-un lift, la Botoșani

Prădător sexual lăsat în libertate după ce a agresat o femeie într-un lift, la Botoșani

Bărbatul din Botoşani care a agresat sexual o femeie în timp ce se afla împreună cu aceasta într-un lift a fost plasat sub control judiciar, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu

Prădător sexual lăsat în libertate după ce a agresat o femeie într-un lift, la Botoșani
Sursa foto: Foto: Pixabay
27 Ian 2020   •   11:34

Potrivit sursei citate, măsura a fost luată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, ea fiind valabilă pentru o perioadă de 60 de zile.

"În această perioadă, tânărul de 29 de ani trebuie să respecte obligaţiile impuse de măsura controlului judiciar, în caz contrar aceasta se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. Poliţiştii îi vor monitoriza activitatea şi vor verifica periodic respectarea obligaţiilor legale de către acesta", a precizat Nenişcu.

Un bărbat de 29 de ani, din Botoşani, a fost reţinut, sâmbătă, după ce ar fi agresat sexual o femeie în liftul unui bloc din zona centrală a municipiului, el fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală.

"Din probatoriul administrat s-a stabilit faptul că, la data de 25.01, bărbatul ar fi urmărit o femeie de 38 de ani din municipiul Botoşani până în liftul din scara blocului unde aceasta locuia şi ar fi efectuat acte de natură sexuală în faţa femeii", a afirmat Nenişcu.

După comiterea faptei, tânărul a părăsit imobilul respectiv. Ulterior, în urma investigaţiilor poliţiştilor, tânărul a fost identificat şi ridicat de la domiciliu. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close