Antena 3 CNN Actualitate Premierul pregătește demiterile miniștrilor USR-PLUS - surse

Premierul pregătește demiterile miniștrilor USR-PLUS - surse

Demiterile miniștrilor, secretarilor de stat, dar și prefecților USR-PLUS ar fi deja semnate de premier, spun sursele parlamentare și guvernamentale Antena 3.

Premierul pregătește demiterile miniștrilor USR-PLUS - surse
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Sep 2021   •   19:41

În urmă cu câteva momente ședința de coaliție în care s-a discutat soarta Guvernului Cîțu s-a încheiat, fără o soluție, potrivit surselor Antena 3.

USR-PLUS a anunțat că depune moțiunea de cenzură astăzi.

Premierul Florin Cîțu a anunțat astăzi că proiectul ”Anghel Saligny”, care a creat scandalul din coaliția de guvernare, a fost aprobat.

”Colegii de la USR, deși este în atribuția lor de miniștri și sunt plătiți pentru asta, nu au venit astăzi la ședința de Guvern, dar am avut cvorum și am aprobat singurul punct de pe ordinea de zi, Planul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, a declarat premierul.

Ieri, Dan Barna  susținea că miniștrii USR PLUS vor rămâne în guvern, chiar dacă alianța va depune o moțiune de cenzură împotriva cabinetului.

Miniștrii vor demisiona doar dacă moțiunea pică în Parlament, a mai precizat acesta.

Reprezentanții USR-PLUS au transmis un mesaj tranșant pe reţelele sociale după adopatera programului „Anghel Saligny” prin care cer din nou premierului Florin Cîţu să demisioneze, acuzându-l că a "călcat în picioare justiția și și-au făcut cale liberă să fure":

„Adoptarea PNDL 3, un nou abuz marca OUG 13. Florin Cîțu și Lucian Bode le-au făcut românilor exact ceea ce le-au făcut Dragnea si Iordache în 2017: au călcat în picioare justiția și și-au făcut cale liberă să fure. Florin Cîțu, demisia!”

 

×
Subiecte în articol: demitere
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close