Antena 3 CNN Actualitate Premierul Ponta: Merg şi la Consiliul European şi la reuniunea PES. Încrederea între mine şi Băsescu e zero

Premierul Ponta: Merg şi la Consiliul European şi la reuniunea PES. Încrederea între mine şi Băsescu e zero

Premierul Ponta: Merg şi la Consiliul European şi la reuniunea PES. Încrederea între mine şi Băsescu e zero
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Iun 2012   •   09:36

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi dimineaţă, că încrederea dintre el şi preşedintele Traian Băsescu este zero. Prim-ministru a precizat că va mai avea o întâlnire formală cu şeful statului şi că, dacă nu se va ajunge la o soluţie agreată, atunci va merge el şi la Consiliul European şi la reuniunea PES, informează Mediafax.

"Voi mai avea discuţii cu preşedintele în funcţie de program", a afirmat Ponta. "Merg la ambele, sigur că merg şi la PES Liders (...) dar după aceea merg la Consiliul European pentru că este o propunere a preşedintelui Hollande serioasă şi importantă inclusiv pentru România şi acolo trebuie să ne exprimăm punctul de vedere", a declarat Ponta.

"Nu vedeţi cu ce mă ocup eu şi cu ce se ocupă preşedintele? Sigur că încrederea între noi este zero", a adăugat premierul.

Întrebat ce va face dacă nici preşedintele nu renunţă la prezenţa sa la Consiliul European, Ponta a spus: "Atunci voi merge eu?.

Preşedintele Băsescu şi premierul Ponta au avut săptămâna trecută o discuţie privind nivelul de reprezentare a României la următorul Consiliu European. Cei doi nu au reuşit să ajungă la un acord.


 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Consiliul European
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close