x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Premierul Sorin Grindeanu lămurește zvonurile legate de demisie

de G.S.   •   01 Feb 2017   •   02:08
Premierul Sorin Grindeanu lămurește zvonurile legate de demisie 416
Foto: Facebook / Sorin Grindeanu

Miercuri dimineață au apărut informații conform cărora premierul Sorin Grindeanu ar intenționa să își prezinte demisia.

Mihai Gâdea a aflat, în urma unei corespondențe chiar cu premierul României, care și-a exprimat acordul pentru furnizarea publică a informației, că acesta nu are de gând să își dea demisia și că va continua exercitarea mandatului de premier.

”Am corespondat cu prim-ministrul și l-am întrebat dacă această informație are veridicitate. Am cerut acceptul pentru a vă informa pentru că a fost o declarație off-the-record. A spus că e o intoxicare 100%, că nu își dă demisia, că vrea să guverneze în continuare”, a explicat Mihai Gâdea. 

Informația a fost vehiculată în anumite medii, în urma protestelor de la Palatul Victoria.

Peste 10.000 de persoane au protestat, în noaptea de marţi spre miercuri, în Piaţa Victoriei faţă de proiectele privind Justiţia adoptate în şedinţa de Guvern, conform Agerpres.

Guvernul a adoptat, în şedinţa de marţi, un proiect de lege privind graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate, a anunţat ministrul Justiţiei, Florin Iordache.

Guvernul a adoptat, în şedinţa de marţi, o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea Codului penal şi a Codului de procedură penală, a anunţat ministrul Justiţiei, Florin Iordache.

 

 

sati