Antena 3 CNN Actualitate Premierul Tudose, prima reacție la raportul Comisiei Europene: „Impozitul pe venit va fi redus la 10%"-VIDEO

Premierul Tudose, prima reacție la raportul Comisiei Europene: „Impozitul pe venit va fi redus la 10%"-VIDEO

Premierul Tudose, prima reacție la raportul Comisiei Europene: „Impozitul pe venit va fi redus la 10%"-VIDEO
Sursa foto: FOTO: Agerpres
26 Oct 2017   •   13:16

Premierul Mihai Tudose a avut o primă reacție după raportul întocmit de Comisia Europeană, în care se vorbește despre o posibilă scădere a impozitului pe venit la 12%. Premierul susține că reducerea va rămâne de 10% pe venit.

„Noi o să avem impozitul pe profit de 10% pe venit. Nu știu ce raport aveți, nu știu de unde l-ați scos. Este raportul Comisiei sau raportul reprezentatului ce a înțeles reprezentantul Comisiei la Bucuresti pentru că nu este prima dată când înțelege niște chestii pe care le înțelege numai domnia sa. Noi avem bugetul pe masă și o să vedeți în cel mai scurt timp în maxim zece zile exact cât ramane ce ramane ce trece în ce cuantum este și comnetati ceea ce facem noi nu ceea ce spun alții că facem", a declarat Tudose.

Declarațiile premierului Tudose vin după ce, dintr-un raport al Comisiei Europene, întocmit după o întâlnire cu oficialii de la Bucureşti reiese că impozitul pe venit s-ar putea reduce anul viitor la 12% şi nu 10 procente, cum anunţa iniţial Guvernul.

Citiți și Acuzații dure la adresa Guvernului. Raport: Impozitul pe venit ar putea scădea la 12%

 

×
Subiecte în articol: prima reacţie
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close