Antena 3 CNN Actualitate Premiile OSCAR 2020. Cea mai așteptată gală din lumea filmului

Premiile OSCAR 2020. Cea mai așteptată gală din lumea filmului

OSCAR 2020. Gala Premiilor OSCAR 2020, cea de-a 92-a ediție a celor mai râvnite premii din industria cinematografică, are loc în duminică noapte în Los Angeles.

Premiile OSCAR 2020. Cea mai așteptată gală din lumea filmului
09 Feb 2020   •   21:00

OSCAR 2020. Hollywood-ul înmânează duminică cele mai înalte distincţii cinematografice la cea de-a 92-a gală de decernare a premiilor Oscar care ar putea aduce o serie de premiere istorice şi un podium câştigător format exclusiv din actori albi, fapt de natură să reînvie dezbaterea #OscarsSoWhite legată de lipsa diversităţii.

Citește și: OSCAR 2020. Lista completă a nominalizărilor

OSCAR 2020. Brad Pitt, Elton John, Charlize Theron, Leonardo DiCaprio, Scarlett Johansson şi Martin Scorsese sunt printre
nominalizaţii cei mai faimoşi, alături de distribuţia puţin cunoscută a dramei coreene Parasite, care ar putea să obţină o victorie răsunătoare în faţa unora dintre cele mai mari nume din industria de divertisment americană.

OSCAR 2020. Toţi ochii sunt pe râvnitul premiu pentru cel mai bun film, despre care observatorii premiilor cred că este o cursă cu trei sensuri între satira socială independentă "Parasite", captivantul film 1917 despre Primul Război Mondial al regizorului britanic Sam Mendes, de la Universal Pictures, şi scrisoarea de dragoste a lui Quentin Tarantino adresată industriei de la Hollywood, Once Upon a Time... in Hollywood, de la Sony Pictures.

Citește și: OSCAR 2020. Cine este românul aflat pe lista nominalizărilor la cea de-a 92 ediţie a premiilor Oscar

OSCAR 2020. Câştigătorii sunt aleşi de cei 8.000 de membri ai Academiei americane de Film, organizatoarea galelor Oscar, şi vor fi anunţaţi duminică noapte (ora 01:00 GMT) la Dolby Theatre din Los Angeles.

OSCAR 2020. Ceremonia va fi difuzată în direct de postul de televiziune american ABC.

Citește și: OSCAR 2020. Istoria categoriilor la Premiile Oscar

În contextul în care gala se va desfăşura pentru al doilea an consecutiv fără un prezentator principal, organizatorii au oferit presei foarte puţine informaţii despre ceremonia din acest an, cu excepţia anunţurilor despre momentele muzicale ale show-ului, asigurate în direct de artiştii nominalizaţi la categoria "cel mai bun cântec original": Elton John, Idina Menzel, Randy Newman, Chrissie Metz şi Erivo. Adolescenta Billie Eilish, recompensată în acest an cu cinci premii Grammy, va urca şi ea pe scenă pentru o prestaţie specială, unde ar putea să interpreteze în premieră mondială tema muzicală a viitorului film din franciza "James Bond", intitulat "No Time to Die".

Citește și OSCAR 2020. Gafă monumentală făcută de organizatori înainte de decernarea premiilor Oscar

×
Subiecte în articol: OSCAR 2020 Premiile OSCAR 2020
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close