Antena 3 CNN Actualitate Preotul Francisc Doboş, despre şoferi şi bolizi super tunaţi: "Mânca-v-ar raiul! O să ies pe bulevard să le exorcizez chip tuningu"

Preotul Francisc Doboş, despre şoferi şi bolizi super tunaţi: "Mânca-v-ar raiul! O să ies pe bulevard să le exorcizez chip tuningu"

Francisc Doboș, paroh la biserica Sacre Cœur de lângă Piața Aviatorilor din București, a transmis un mesaj pentru "bombardierii care fac drifturi cu bolizii lor super tunați în jurul Statuii Aviatorilor, noaptea ca hoții".

Preotul Francisc Doboş, despre şoferi şi bolizi super tunaţi: "Mânca-v-ar raiul! O să ies pe bulevard să le exorcizez chip tuningu"
Sursa foto: Facebook / Francisc Doboș
de Claudia Popovici    |    17 Sep 2021   •   16:34

Preotul catolic Francisc Doboş a povestit pe pagina sa de socializare experiențele pe care le-a avut la miez de noapte sau dis de dimineaţă cu şoferii plini de elan care fac drituri cu bolizii lor super tunați.

„Îi binecuvântez încrucișat pe toți bombardierii care fac drifturi cu bolizii lor super tunați în jurul Statuii Aviatorilor, noaptea ca hoții. A trecut unul pe la 5, înainte de cântatul cocoșului.

Nu mai vorbesc de cei care trec cu 249 km pe oră pe Bulevardul Aviatorilor când au verde la semaforul de la statuie, în general între 23:00 și 5:00, așa, în ciudă.

Nuuu, nu se aude deloc. Iar când au roșu la semafor îi aud cum fac “pop-corn” cu țevile lor de evacuare Akrapovic (pour les connaisseurs).

În acele momente mă rog pentru ei, evident. Doar sunt un bun creștin, nu-i așa", spune preotul Francisc Doboş.

„Mânca-v-ar raiul"

Mai mult, acesta le-a transmis că dacă îl mai supără o să iasă pe bulevard cu aghiasma mare.

"Mânca-v-ar raiul! Iar dacă mă supără des o să ies pe bulevard cu aghiasma mare ca să-i lovesc la operație, să le exorcizez chip tuningu’ și să le ruginească evacuarea Akrapovic.

- Fir-ați ai harului, să fiți! Francisc, bine ai venit în noua parohie", conchide preotul catolic Francisc Doboş.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close