Preotul Francisc Doboș, către enoriașii cu dileme în privința vaccinării: "Dacă și popa-i virusat de billgheiți, cip-ciripuri și oculta mondială, dați-i să bea din propria agheasmă mare"

de Gabriel Dano    |    19 Ian 2021   •   18:30
Preotul Francisc Doboș, către enoriașii cu dileme în privința vaccinării: "Dacă și popa-i virusat de billgheiți, cip-ciripuri și oculta mondială, dați-i să bea din propria agheasmă mare" Facebook/ Francisc Dobos

Preotul catolic Francisc Doboş are noi sfaturi pentru românii care au dileme în ceea ce privește vaccinarea. Acesta îi vizează însă și pe preoții care transmit mesaje anti-vaccin: să le dați să bea din propria agheasmă mare dacă sunt virusați de billgheiți, cip-ciripuri și oculta mondială, zice părintele Doboș.

Teoria constipației poate fi tratată cu Xanax, spune Doboș, care are un remediu și pentru preoți virusați de „billgheiți, cip-ciripuri și oculta mondială”.

„Teoria constipației poate fi tratată cu Xanax. Împotriva aroganțelor spirituale consumați cu încredere mătănii / rozarii ori de câte ori vă apucă bâzdâbâcii conspiraționiști. Nu s-au întâlnit efecte adverse de la rugăciune. Uneori nu funcționează din cauza împietririi inimii. Când rugăciunea personală nu dă roade chemați popa cu agheasmă ... atenție, să aducă de-aia mare și de calitate. Dacă și popa-i virusat de billgheiți, cip-ciripuri și oculta mondială, dați-i să bea din propria agheasmă mare. Doamne, ocolește-i pe românii care vor să te învețe carte!”, scrie preotul Francisc Doboș, în mesajul postat pe Facebook.

„Dumnezeu mi-a zis: - Fiule, măi Doboșică, au început să mă bată la cap oameni injectați cu CIP-uri și 5G-uri, dar fără spațiu de stocare a iubirii, înțelegerii și iertării. Te trimit în mijlocul lor ca să-i vindeci, să le scoți din cap CIP-urile și Cip-Cirip-urile. Apoi m-am trezit. Trimiteți-i, vă rog, la mine. Rog seriozitate. Plata în Cer (bănuiesc că o să mă jupoaie de viu unii pentru această concurență neloială)”, a povestit părintele Doboș.

Într-un alt mesaj care a devenit viral, preotul le-a transmis celor care spun că nu au nevoie de vaccinare că aghiasma este împotriva dracilor și vaccinul împotriva Covid.

„Aghiasma e împotriva dracilor. Vaccinul împotriva covidului. Ok?! Nu le confundați. Dar pot fi administrate simultan. Bonus: luată pe stomacul gol, aghiasma îndepărtează conspirațiile și înmoaie inimile împietrite”, a scris, recent, părintele Francisc Doboș.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close