Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu: „Decizia CCR e obligatorie pentru toată lumea”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu: „Decizia CCR e obligatorie pentru toată lumea”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu: „Decizia CCR e obligatorie pentru toată lumea”
18 Sep 2019   •   18:31

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a spus miercuri că decizia Curţii Constituţionale a României este obligatorie pentru toată lumea.

"Nu o să comentez o decizie a CCR. Este obligatorie pentru toată lumea", a spus Ciolacu, înainte de şedinţa CExN al PSD.

Ciolacu a precizat că nu e important când ar trebui premierul să vină în faţa Parlamentului.

El a dat asigurări că PSD are majoritate în Parlament. "Eu am văzut că astăzi au trecut toate legile, inclusiv cele organice", a afirmat Marcel Ciolacu.

Şi deputatul PSD Florin Iordache a susţinut că PSD are majoritate. "Avem majoritate în Parlament. (...) Nicio lege organică nu este respinsă. (...) PSD are suficiente voturi să menţină guvernarea", a arătat Iordache.

El a precizat că au existat discuţii în PSD privind o excludere a Anei Birchall. "Pe mine mă deranjează declaraţiile publice. Cred că după decizia de astăzi nu mai e nevoie de o excludere. (...) Discutam. Discuţiile în partid le facem în partid, nu le facem aici. (...) În urma zilei de astăzi, Secţia specială trebuie să-şi îndeplinească rolul acela constituţional pe care îl are", a mai spus Iordache. 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close