x close

Președintele Klaus Iohannis critică acțiunea în forță a inspectorilor ANAF la sediile Intact Media Group

17 Feb 2016   •   17:18
Președintele Klaus Iohannis critică acțiunea în forță a inspectorilor ANAF la sediile Intact Media Group

Președintele Klaus Iohannis critică acțiunea în forță a inspectorilor ANAF care au descins la sediile Intact Media Group. Șeful statului a afirmat, miercuri, că abordarea ANAF în cazul televiziunilor Antena Group este "heirupsită", "nepotrivită".

„Această abordare heirupistă din partea ANAF mi se pare nepotrivită, dacă nu chiar discutabilă”, a spus șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis a exprimat, miercuri, o primă opinie în cazul ordinului de evacuare emis de ANAF pentru sediile Intact Media Group.

Și premierul Dacian Cioloș a vorbit, miercuri, în plenul Senatului, despre situația sediilor televiziunilor din trustul Intact. Premierul a declarat că a cerut noii conduceri ANAF să reanalizeze modul în care își desfășoară activitatea, astfel încât atitudinea agenților să fie una de respect față de cetățeni și față de contribuabili.

Imobilele în care își desfășoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 și Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile, în urma notificării primite, luni, de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, care pune în executare sentința penală din 2013, rămasă definitivă.

Citiți și: Antena 3 condamnă intenția vădită de a suprima cinci institutii media

Citeşte mai multe despre:

Klaus Iohannis post confiscat ANAF
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati