Antena 3 Actualitate Preşedintele Partidului Comunist din Rusia, candidatul pentru alegerile prezidenţiale

Preşedintele Partidului Comunist din Rusia, candidatul pentru alegerile prezidenţiale

de G.S.    |    18 Dec 2011   •   12:18
Preşedintele Partidului Comunist din Rusia, candidatul pentru alegerile prezidenţiale
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
Partidul Comunist din Rusia şi-a desemnat candidatul pentru alegerile prezidenţiale. Liderul partidului, Ghenadi Ziuganov, a fost ales de partid pentru a intra în turul doi al alegerilor, cu Vladimir Putin, conform AFP.

Ziuganov, în vârstă de 67 de ani, a condus partidul de la începutul anilor 1990 şi a fost desemnat candidat la alegerile prezidenţiale cu unanimitate de voturi.

Comunistul l-a invitat pe Vladimir Putin la dezbateri politice în cursul campaniei electorale, conform agenţiei RIA Novosti, dar istoria a arătat că actualul premier nu este deschis la astfel de dezbateri.

Putin a fost ales din primul tur în toate alegerile prezidenţiale în care a participat, la fel ca şi succesorul său, Dmitri Medvedev.

Singurul succes notabil al preşedintelui Partidului Comunist a fost în 1996, când Ziuganov a intrat în al doilea tur de scrutin, alături de Boris Elţîn, care a câştigat, in extremis, alegerile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close