Antena 3 CNN Actualitate Prețul uriaș plătit de doi canadieni pentru doi mici în România: ”Nu o să îți vină să crezi!”

Prețul uriaș plătit de doi canadieni pentru doi mici în România: ”Nu o să îți vină să crezi!”

Doi canadieni au fost uimiți de prețul uriaș plătit pentru doi mici, în România: ”Tocmai mi-am luat țeapă!”

Prețul uriaș plătit de doi canadieni pentru doi mici în România: ”Nu o să îți vină să crezi!”
de Laura Dinu    |    16 Noi 2022   •   10:50

Steve și Ivana, un cuplu de canadieni plecați într-un periplu în lume, au părăsit țara noastră cu un gust amar, după ce au plătit un preț uriaș pentru doi mici, comandați la un restaurant din Aeroportul Otopeni. 

După câteva zile petrecute în România, cei doi au ajuns în aeroportul Otopeni, urmând să plece către următoarea destinație, Brazilia. Aici însă, au avut o surpriză neplăcută când au comandat doi mici, cartofi prăjiți și apă. 

"După cum se pare, mi-am luat țeapă. Ivana, nu o să îți vină să crezi prețul. 14 lei un mic. Tocmai am cheltuit 53 de lei pentru doi mici, cartofi prăjiți și apă. Ar fi bine să fie cei mai buni mici pe care i-am mâncat în viața mea. Măcar mi-au dat și muștar. Dacă nu aveau muștar, cu siguranță făceam o plângere...  

Ultimii mici mâncați în România, să vedem: mmmm, au meritat fiecare leu, sunt foarte buni. Să fim onești, sunt prea scumpi, dar până și micii din aeroport sunt buni aici. E prima dată când mănânc mici la micul dejun. Să vedem ce părere o să aibă stomacul meu despre asta. Le acord 5 stele! Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui. Exagerez, dar pe stradă un mic e 4 lei, aici e 14", a declarat Steve. 

Din fericire, cei doi au rămas cu amintiri frumoase din țara noastră, chiar dacă experiența din aeroport nu a fost una tocmai plăcută. 

 

×
Subiecte în articol: mici Aeroport Otopeni
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close