Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a familiei pacientei arse pe masa de operație la Spitalul Floreasca, după decesul acesteia

Prima reacție a familiei pacientei arse pe masa de operație la Spitalul Floreasca, după decesul acesteia

Familia femeii care a murit după ce a fost arsă pe masa de operație spune că a aflat din presă despre gravitatea incidentului. Femeia se simțea bine, comunica și era bucuroasă după prima operație, din 13 decembrie.

Prima reacție a familiei pacientei arse pe masa de operație la Spitalul Floreasca, după decesul acesteia
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Dec 2019   •   10:51

Familia femeii de 66 de ani care a murit aseară după ce a fost arsă pe masa de operație la Spitalul Floreasca spune că a aflat din presă despre gravitatea incidentului. Rudele femeii mai spun că aceasta a fost internată la Spitalul Floreasca pe 13 decembrie, pentru o primă intervenție chirurgicală pentru cancerul pancreatic de care suferea, iar "evoluția mamei a fost una favorabilă, comunicând în permanentă cu familia. Mama se simțea norocoasă pentru șansa care i se oferise și bucuroasă că se simțea mai bine.

Membrii familiei spun că nimeni din spital nu le-a explicat clar ce s-a întâmplat în timpul celei de-a doua operații, când femeia a fost incendiată pe masa de operație și a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului: "Incidentul survenit în timpul celei de-a două operații "nu ne-a fost explicat clar, nu ni s-a prezentat gravitatea situației și modul în care s-a petrecut acest accident. Am aflat anumite detalii din presă, în momentul transmiterii acestora pe posturile de televiziune. Nu facem acuzații, ne dorim doar să înțelegem ce s-a întâmplat", spun rudele femeii, potrivit hotnews.ro.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close