Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție din PSD, după scrisoarea deschisă transmisă de Gabriela Firea

Prima reacție din PSD, după scrisoarea deschisă transmisă de Gabriela Firea

Prima reacție din PSD, după scrisoarea deschisă transmisă de Gabriela Firea
07 Sep 2018   •   16:56

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, referitor la scrisoarea deschisă trimisă, vineri, de Gabriela Firea membrilor PSD, că este nevoie de o dezbatere în interiorul partidului, iar aceste lucruri vor fi discutate pentru "trebuie să restabilim echilibrul şi să găsim şi o soluţie".

"Cert e pentru toţi nevoia aceasta de dezbatere publică, de prezentare a unor lucruri cred că o simte orice om din PSD şi nu numai din PSD. Lucrurile acestea oricum se vor discuta şi chiar e cazul să fie discutate pentru că în structurile partidului ele au pătruns foarte adânc şi trebuie să restabilim echilibrul şi să găsim şi o soluţie. Sigur că a existat discuţia aceea în CEX. Acolo în mod cert a greşit, pentru că domnia sa a făcut un lucru absolut neconvenabil pentru adevăr, pentru că nu PSD a produs violenţele pe 10 august, nu PSD a aruncat cu pietroaie şi atunci nu poţi să culpabilizezi. Să îşi îndrepţi atenţia către ministrul de Interne, în condiţiile în care nu erai în oraş. Lucrul acela cred că a supărat pe foarte multă lume în acel CEX", a afirmat liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, într-o intervenţie, vineri la Digi 24.

Cititți și Gabriela Firea, scrisoare către pesediști: Nu vreau să fiu desemnată candidat la Prezidențiale, nu vreau să fie președintele PSD

×
Subiecte în articol: PSD Gabriela Firea
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close