Antena 3 Actualitate Edilul paradoxurilor: A fost votat la Şirineasa, Vâlcea, dar a ieşit primar la Băile Olăneşti!

Edilul paradoxurilor: A fost votat la Şirineasa, Vâlcea, dar a ieşit primar la Băile Olăneşti!

de Claudia Popovici    |    15 Oct 2020   •   07:00
Edilul paradoxurilor: A fost votat la Şirineasa, Vâlcea, dar a ieşit primar la Băile Olăneşti!
Sursa foto: vtv.ro

La alegerile locale 2020, Ion Streinu a câştigat un nou mandat de primar în comuna Şirineasa, Judeţul Vâlcea, cu un scor dublu faţă de principalul său rival. Numai că, în momentul validării mandatului, s-a produs o "mică" eroare. În acte, Ion Streinu a fost pus primar într-o altă localitate.

Potrivit presei locale vâlcene, Instanţa Judecătoriei din Râmnicu Vâlcea i-a validat lui Ion Streinu mandatul de primar, dar într-o altă localitate.

„Am fost validat ieri, dar dintr-o eroare, este o mică problemă, pentru că m-au validat primar la Băile Olăneşti.

Deci, trebuie să mă duc să-l trimit pe Vasilache (Sorin Vasilache este primarul reales din Băile Olăneşti) să rămân în locul lui.”, spune primarul ales din Şirineasa, pentru vtv.ro

Primarul a trimis o înștiințare către Judecătoria Vâlcea pentru a modifica localitatea

“Acum am semnat o adresă către completul de la judecătorie, să revină şi să menţioneze Şirineasa în loc de Băile Olăneşti.

Nu ştiu dacă i-ar conveni ca salariu să fie primar la Şirineasa. Se mai întâmplă şi lucruri din acestea, ne amuzăm, dar numai cine nu munceşte, nu greşeşte, nu trebuie să ne supărăm pe nimeni”, a mai spus primarul din Şirineasa.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close