Antena 3 CNN Actualitate Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunț despre otrava împrăștiată în parcuri

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunț despre otrava împrăștiată în parcuri

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunț despre otrava împrăștiată în parcuri
20 Iun 2018   •   17:15

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a avertizat pe bucureșteni în legătură cu cutiile cu otravă pentru rozătoare care au fost vandalizate în parcuri și i-a sfătuit să fie foarte atenți. 

„De câteva zile s-a constatat că în câteva parcuri din Capitală au fost vandalizate cutiile cu otravă pentru rozătoare. E un fapt fără precedent, aceste cutii cu granule împotriva rozătoarelor se montează de ani de zile, nu doar în București, ci în toate parcurile din țară. Sunt proceduri standard realizate de firme specializate. Din cele 16.000 de cutii cu otravă care au fost amplasate, 30 au fost vandalizate în Parcurile Regele Mihai, Cișmigiu, Kiseleff, Regina Maria și Crângași”. 

„Poliția a demarat o anchetă. Așteptăm să vedem cine sunt făptașii. În mod evident, e vorba de o mână de om. Nu am ce să spun decât că e incalificabil un astfel de gest”, a mai spus Firea. 

„Încercăm să montăm camere de supraveghere. Pentru moment, situația e ținută sub control. Au fost strânse toate aceste granule. Cetățenii să fie atenți pentru ca animalele să nu ingereze aceste cutii cu otravă”, a mai spus primarul. 

 

×
Subiecte în articol: primarul capitalei Gabriela Firea
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close