Antena 3 CNN Actualitate Primul mesaj scris de Traian Berbeceanu, pe Facebook: "Mă rog la Dumnezeu ca sacrificiul pe care l-am făcut să nu fie în zadar"

Primul mesaj scris de Traian Berbeceanu, pe Facebook: "Mă rog la Dumnezeu ca sacrificiul pe care l-am făcut să nu fie în zadar"

Primul mesaj scris de Traian Berbeceanu, pe Facebook: "Mă rog la Dumnezeu ca sacrificiul pe care l-am făcut să nu fie în zadar"
Sursa foto: Foto: facebook.com
de O.P.    |    29 Noi 2013   •   09:35
Proaspăt eliberat după 33 de zile de arest, comisarul-şef Traian Berbeceanu, a postat pe internet un mesaj pentru toţi susţinătorii lui:

"M-am intors acasa la sotia si fiul meu, la parintii si socrii mei, la verisori, colegi si prieteni! Am traversat o perioada cumplita dar faptul ca v-am avut alaturi a fost de natura sa ma motiveze si sa ma intareasca, m-a  făcut sa strang din dinti, sa rabd si sa sufar de dragul unui ideal! Ma rog lui Dumnezeu ca sacrificiul mult prea mare si profund nedrept pe care a trebuit sa-l fac, sa nu fie in zadar!

...sa reprezinte "punctul de plecare" spre ceea ce ne dorim cu totii: o tara in care sa fim respectati si apreciati pentru ceea ce suntem, pentru ceea ce facem...o tara in care sa ne putem exprima liber, chiar fara pretentia ca suntem detinatorii adevarului suprem...o tara a tuturor romanilor, egali in fata legii indiferent de apartenenta la vreo breasla profesionala, partid politic sau grup de interese!

...o tara in care copiii nostri sa traiasca fericiti si linistiti, respectati si apreciati...iar atunci cand vor fi mari si la randul lor vor avea copii, sa le poata povesti cu mandrie : " Si bunicii vostri s-au luptat pentru asta!"....

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close