Antena 3 CNN Actualitate Principesa Margareta, vești despre starea Regelui Mihai: „Am vorbit la telefon”

Principesa Margareta, vești despre starea Regelui Mihai: „Am vorbit la telefon”

Principesa Margareta, vești despre starea Regelui Mihai: „Am vorbit la telefon”
Sursa foto: Foto: Casa Regala/Facebook
25 Oct 2017   •   22:18

Principesa moştenitoare Margareta a afirmat, miercuri seara, că săptămâna viitoare va merge în Elveţia la Regele Mihai, cu care, în ultimul timp, a vorbit doar la telefon. 

"Merg în Elveţia săptămâna viitoare şi după aceea o să vă explic cum e (n.r. - Regele Mihai), că deocamdată am vorbit numai la telefon. E fericit că s-a întâmplat astă seară, de ziua lui. Dar, când o să merg acolo, o să ştiu mai mult", a declarat principesa, la Ateneul Român, la finalul celei de-a zecea ediţii a concertului regal caritabil organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României în beneficiul Programului "Tinere Talente". 

Regele Mihai şi-a aniversat ziua de naştere în cadru privat, la reşedinţa din Elveţia. 

"Miercuri, 25 octombrie 2017, Majestatea Sa va fi sărbătorită de Familia Regală la împlinirea vârstei de 96 de ani. Regele Mihai va aniversa ziua de naştere în cadru privat, la reşedinţa din Elveţia, alături de Principesa Sofia. Majestatea Sa se află în continuare sub atenta supraveghere a personalului medical de diverse specialităţi, precum şi în prezenţa unor membri ai Casei Majestăţii Sale, detaşaţi în Elveţia, şi a două maici ortodoxe", informează site-ul romaniaregală.ro. 

În numele regelui Mihai I, principesa moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei, a decorat miercuri, în Sala Tronului a Palatului Regal din Bucureşti, o serie de personalităţi şi colaboratori ai Casei Majestăţii Sale Regelui din ţara noastră şi de peste hotare. 

De asemenea, cu ocazia zilei de naştere a regelui, în prezenţa principesei moştenitoare Margareta, a principelui Radu şi principesei Maria, Ateneul Român a găzduit, în aceeaşi seară, cea de-a zece ediţie a concertului anual de binefacere.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Regele Mihai I principesa Margareta
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close