Antena 3 CNN Actualitate Procesul lui Sorin Ovidiu Vîntu, amânat pentru 15 februarie

Procesul lui Sorin Ovidiu Vîntu, amânat pentru 15 februarie

Procesul lui Sorin Ovidiu Vîntu, amânat pentru 15 februarie
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Ian 2011   •   12:34

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, marţi, să amâne pentru 15 februarie dosarul în care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu este acuzat de favorizarea fugii din ţară a fostului director al Gelsor, Nicolae Popa.

La termenul de marţi, Sorin Ovidiu Vîntu nu a fost prezent în sala de judecată. Omul de afaceri s-a internat, luni, la Spitalul Floreasca din Capitală, fiind diagnosticat cu rotulă spartă.

Avocaţii lui Vîntu au depus mai multe documente medicale, respectiv două radiografii şi un document de la medicul cardiolog austriac Thomas Bruner, care l-a operat pe omul de afaceri în 2007. Potrivit Mediafax, judecătoarea Camelia Bogdan a cerut lămuriri cu privire la faptul că acelaşi medic a diagnosticat şi ruptura de rotulă a lui Vîntu.

Tot marţi, avocaţii lui Vîntu au cerut instanţei ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara pe o perioadă de şapte zile, pentru a-i permite omului de afaceri să meargă la Viena în vederea efectuării unei operaţii la piciorul drept.

Procurorii Parchetului General l-au trimis în judecată pe Vîntu sub acuzaţia că i-ar fi trimis în Indonezia mai multe sume de bani fostului director al Gelsor, Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul FNI.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close