Antena 3 CNN Actualitate Procurorii au decis începerea urmăririi penale în urma investigaţiei "HOŢI LA METRU PĂTRAT" a echipei "În premieră cu Carmen Avram"

Procurorii au decis începerea urmăririi penale în urma investigaţiei "HOŢI LA METRU PĂTRAT" a echipei "În premieră cu Carmen Avram"

Procurorii au decis începerea urmăririi penale în urma investigaţiei "HOŢI LA METRU PĂTRAT" a echipei "În premieră cu Carmen Avram"
06 Feb 2015   •   16:56

Procurorii au decis începerea urmăririi penale în cazul personajelor cheie ale investigaţiei "Hoţi la metru pătrat", realizată de echipa emisiunii "În premieră cu Carmen Avram". Este vorba despre angajaţi DNA Oradea şi funcţionari publici din administraţia locală Sânmartin.

În 2013, În Premieră a publicat două investigaţii despre tranzacţii imobiliare ilegale, schimburi de terenuri dubioase şi fals în acte, pile pe la Primărie şi afaceri cu angajaţi DNA. Afaceri de zeci de milioane de euro care s-au transformat în dosare de cercetare penală.

Pe 21 aprilie 2013, "În premieră cu Carmen Avram" a prezentat modul în care se îmbogăţesc unii pe spatele moştenitorilor de drept. E o mafie prosperă, care în 20 de ani a reuşit să facă miliarde de euro pe spatele unor oameni naivi.

Vezi materialul aici.

Apoi au fost găsite noi dovezi care arată câte falsuri în documente se fac pentru a fi furate terenurile altora, şi cu câtă nonşalanţă au dat tunuri imobiliare primari, angajaţi ai DNA şi chiar un celebru lider de partid şi fost ministru.

Unii nu au fost deranjaţi niciodată. Alţii au dosare care zac ani buni pe la procurori. În timp ce victimele care bat pe la porţile justiţiei o găsesc închisă.

Vezi materialul aici.


×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close