Antena 3 CNN Actualitate Profesorul acuzat de viol de la "Monnet" vrea la mănăstire. Instanţa i-a refuzat cererea

Profesorul acuzat de viol de la "Monnet" vrea la mănăstire. Instanţa i-a refuzat cererea

Profesorul acuzat de viol de la "Monnet" vrea la mănăstire. Instanţa i-a refuzat cererea
Sursa foto: Foto: Antena 3.ro
10 Feb 2012   •   21:07

Fostul profesor de sport de la Jean Monnet vrea să se spovedească. Şi nu oriunde, ci tocmai la mănăstirea Văratec.Il aşteaptă un duhovnic bun acolo, i-a spus astazi judecătoarei, la primul termen din proces. Dar n-a reuşit să obţină permisiunea să iasă din Bucureşti.

Nici întâlnirea cu eleva care-l acuză n-a mers prea bine.

Primul termen din procesul în care Dan Vişan este acuzat de întreţinere de relaţii sexuale cu un minor a semănat cu o... vânătoare. Pe de-o parte jurnaliştii, pe de alta Oana Racoviţă, adică eleva care îl acuză pe proful de sport că a violat-o.

Tânăra a fost adusă la Judecătorie chiar de tatăl ei. Însoţită de o prietenă, a coborât în fugă şi, fără să scoată o vorbă, a fugit în sala de judecată. A urmat o întâlnire delicată cu fostul ei dascăl şi iubit de-o noapte.

 "Am încercat să o privesc în ochi, dar a lăsat capul plecat. A încercat să se eschiveze, să nu se uite la mine. Nu ştiu din ce motive" a declarat fostul profesor Dan Vişan.

În timp ce Oana era ocupată să fugă de presă, Dan Vişan făcea în faţa instanţei o cerere mai puţin obişnuită. Vrea să poată părăsi Bucureştiul pentru a se... spovedi.

Instanţa n-a fost impresionată de cerere. Şi nu e singura problemă pe care o are pe cap fostul profesor. Se pare că datoriile la bănci îl ameninţă cu executarea silită.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close