Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo 11-14 noiembrie. Vremea ne face o surpriză și se mai încălzește

Prognoza meteo 11-14 noiembrie. Vremea ne face o surpriză și se mai încălzește

Deși în următoarele zilei temperaturile vor fi ceva mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, vom avea parte și de maxime îmbucurătoare, anunță ANM.

Prognoza meteo 11-14 noiembrie. Vremea ne face o surpriză și se mai încălzește
Sursa foto: Pixabay
de Gabriel Dano    |    10 Noi 2021   •   23:00

ÎN ȚARĂ

Prognoza meteo 11 noiembrie

Vremea se va menţine rece pentru aceastã datã dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, iar în primele şi în ultimele ore ale intervalului, pe alocuri, va fi nebulozitate joasã sau ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, în Moldova şi pe crestele Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 14 grade, iar cele minime între -8 şi 3 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei, în jurul a -14 grade, dar şi mai ridicate pe litoral şi în Dealurile de Vest spre 6...7 grade.
Presiunea atmosferică va scãdea semnificativ.

Prognoza meteo 12 noiembrie

Valorile termice se vor situa peste cele normale la aceastã datã, în special în zonele de deal şi de munte. Cerul va fi variabil, pe alocuri cu nebulozitate joasã dimineaţa şi noaptea, când izolat  vor fi condiţii de burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 18 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei, pânã spre -10 grade, dar şi mai ridicate pe litoral şi în Dealurile de Vest, unde se vor atinge în jurul a 8 grade.
Presiunea atmosferică va mai scãdea uşor.

Prognoza meteo 13 noiembrie

Cerul va fi variabil, cu nebulozitate de nivel jos în regiunile extracarpatice, local persistentã în cea mai mare parte a intervalului. Izolat se va semnala burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 16 grade, iar cele minime între -3 şi 9 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei şi mai ridicate pe litoral. Pe alocuri, mai ales dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţã.

Prognoza meteo 14 noiembrie

Vremea va fi în general închisã în regiunile extracarpatice, unde pe arii restrânse mai ales la începutul intervalului şi noaptea se vor semnala ploi slabe şi burniţã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi pe alocuri, dimineaţa şi pe parcursul nopţii, vor fi condiţii de ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sud-vest şi est. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 15 grade, iar cele minime între -3 grade în estul Transilvaniei şi 10 grade pe litoral.

ÎN BUCUREȘTI

Prognoza meteo București 11 noiembrie

Vremea se va încãlzi uşor, dar dimineaţa şi noaptea va fi rece. Cerul va fi variabil, iar noaptea vor fi condiţii de ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 0...1 grad, mai scãzutã în zona preorãşeneascã pânã în jurul a -2 grade.
Presiunea atmosferică va scãdea semnificativ.

Prognoza meteo București 12 noiembrie

Vremea va fi în general frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã uşor. Cerul va fi variabil. Dimineaţa, dar mai ales noaptea, vor fi condiţii de formare a ceţii şi a norilor de nivel jos. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 1...2 grade, mai coborâtã în zona preorãşeneascã pânã în jurul a -1 grad.
Presiunea atmosferică va mai scãdea uşor.

Prognoza meteo București 13 noiembrie

În cea mai mare parte a intervalului va predomina nebulozitatea de nivel jos şi vor fi condiţii de burniţã. Îndeosebi la începutul intervalului şi noaptea, probabilitatea pentru ceaţã va fi ridicatã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 4...6 grade.

Prognoza meteo București 14 noiembrie

Vremea va fi în general închisã şi trecãtor vor fi condiţii de burniţã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 11...12 grade, iar cea minimã de 3...5 grade. Mai ales dimineaţa probabilitatea de ceaţã va fi ridicatã.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close