Antena 3 CNN Actualitate Un val de aer polar lovește România! Prognoza METEO 24 noiembrie 2020

Un val de aer polar lovește România! Prognoza METEO 24 noiembrie 2020

Meteorologii anunță că diminețile și nopțile vor fi în continuare extrem de reci, din cauza unui val de aer polar care tranzitează România și se va face simțit pe tot parcursul săptămânii.

Un val de aer polar lovește România! Prognoza METEO 24 noiembrie 2020
Sursa foto: Pixabay
de Laura Dinu    |    24 Noi 2020   •   11:50

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, începând cu această noapte, sunt anunțate temperaturi preponderent negative, în depresiuni acestea coborând până la -13...-14 grade Celsius. 

Prognoza METEO 24 noiembrie 2020. Vremea în țară

La această oră, cerul este parţial noros în vestul, centrul şi nordul ţãrii şi variabil senin în restul teritoriului, precum şi în zonele de deal şi de munte. Vântul suflã slab şi moderat cu unele intensificãri pe crestele montane, dar local şi la cote mai reduse şi în regiunile estice. La ora 10 temperatura aerului avea valori cuprinse între -2 grade la Huedin şi 8 grade la Drãgãşani, Urziceni, Constanţa, Constanţa-dig, Brãila şi Focşani. Pe spaţii mici se mai semnaleazã ceaţã în centrul şi sudul teritoriului.

Astăzi, în regiunile intracarpatice vremea va fi în general închisã şi mai rece decât în mod normal pentru aceastã perioadã, cu nebulozitate joasã sau ceaţã, local persistente, îndeosebi în Transilvania. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar nori de plafon jos sau ceaţã se vor semnala pe suprafeţe mai mici, cu o probabilitate mai mare la începutul intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri la munte şi în regiunile estice, nord-estice şi sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 12 grade, posibil mai scãzute în zonele cu ceaţã.

Prognoza METEO 24 noiembrie 2020. Vremea în Capitală 

Marți dimineața, cerul este mai mult senin, vântul suflã slab, iar la ora 10 se înregistrau 4 grade la Filaret, 5 grade la Afumaţi şi 7 grade la Bãneasa.

Astăzi, vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close