Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo 29 februarie 2020. Vreme schimbătoare și temperaturi de până la 13 grade Celsius

Prognoza meteo 29 februarie 2020. Vreme schimbătoare și temperaturi de până la 13 grade Celsius

Prognoza meteo 29 februarie 2020. Vremea este mai caldă la nivelul întregii țări, cu cu temperaturi mai ridicate pentru intervalul în care ne aflăm, pe alocuri și precipitații sub formă de ploaie.

Prognoza meteo 29 februarie 2020. Vreme schimbătoare și temperaturi de până la 13 grade Celsius
Sursa foto: Antena3.ro
29 Feb 2020   •   09:35

Cerul este variabil, cu înnorãri în zona montanã, în centrul şi în sud-estul ţãrii. Izolat se semnaleazã ploi slabe în estul Munteniei şi în Dobrogea. Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã.

În vest, nord-vest şi centru, cerul va fi variabil, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale în aceastã perioadã din an.

Prognoza meteo 29 februarie 2020. Vreme schimbătoare

În sud şi în est, vremea va fi uşor mai caldã decât în mod obişnuit, iar cerul temporar noros şi izolat vor mai fi condiţii sã plouã slab în Dobrogea şi estul Munteniei, iar în Carpaţii de Curburã mai pot fi fulguieli la începutul zilei.

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 13 grade. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în zona montanã înaltã şi izolat în regiunile vestice. În primele ore ale zilei pe arii restrânse va fi ceaţã.

Prognoza meteo 29 februarie 2020. Vremea în București

In Bucuresti, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului, când trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla moderat în cursul zilei și în general slab spre seară și noaptea.

Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de -2…1 grad.

 

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close