Antena 3 CNN Actualitate Un val de aer rece lovește România! Prognoză METEO 9 noiembrie 2020. Ultimele zile cu temperaturi ridicate

Un val de aer rece lovește România! Prognoză METEO 9 noiembrie 2020. Ultimele zile cu temperaturi ridicate

Un nou val de aer rece va lovi România în zilele care urmează, astfel încât temperaturile vor scădea semnificativ.

Un val de aer rece lovește România! Prognoză METEO 9 noiembrie 2020. Ultimele zile cu temperaturi ridicate
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    09 Noi 2020   •   09:15

În zonele de deal și zonele de munte, meteorologii spun că vremea va fi caldă pentru această perioadă. Și în restul țării temperaturile vor fi potrivite pentru începutul lunii noiembrie.

De mâine însă, temperaturile încep să scadă în toată țara, iar începând de joi, acestea vor fi mai scăzute decât cele obișnuite pentru această perioadă. Astfel, maximele vor ajunge până la 8-9 grade pe timpul zilei, iar în nordul țării, meteorologii anunță maxime de 3-4 grade Celsius. 

De asemenea, de mâine, vor fi condiții de ploaie în regiunile sud-estice, inclusiv în Capitală, iar de miercuri, începând cu orele după amiezii, vor fi condiții de ploaie în toate regiunile țării. Prognoza METEO luni, 9 noiembrie 2020. Vremea în țară

La această oră, în zonele de câmpie şi în cele depresionare, local se semnaleazã ceaţã sau nori joşi, izolat asociate cu burniţã. În restul teritoriului, cerul este mai mult senin. Vântul suflã slab pânã la moderat. La ora 08 valorile termice erau cuprinse între -3 grade la Întorsura Buzãului şi 9 grade la Dumbrãviţa de Codru.

Astăzi, la deal şi la munte va predomina o vreme frumoasã şi deosebit de caldã pentru prima decadã a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, iar pe vãi şi în depresiuni trecãtor va fi ceaţã. În restul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru aceastã datã; local vor fi nori joşi şi/sau ceaţã, mai ales în prima parte a zilei, iar izolat se va semnala burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 şi 16 grade.

Prognoza METEO luni, 9 noiembrie 2020. Vremea în Capitală

Luni dimineața, cerul este mai mult noros, iar vântul suflã slab. La ora 08 se înregistrau 5 grade la Afumaţi şi Bãneasa şi 6 grade la Filaret. În unele cartiere este ceaţã.

Astăzi, vremea va fi apropiatã de normalul termic al perioadei. Îndeosebi în prima parte a zilei vor fi nebulozitate joasã şi ceaţã, posibil asociate cu burniţã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã, în scãdere uşoarã faţã de ziua precedentã, va fi de 12...13 grade.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Incendiu uriaş la Mănăstirea Turnu din Prahova
x close