Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo ANM pentru următoarele două săptămâni

Prognoza meteo ANM pentru următoarele două săptămâni

Specialiştii Administraţiei Naţionale pentru Meteorologie au emis, astăzi, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, respectiv pentru intervalul 3-16 februarie 2020.

Prognoza meteo ANM pentru următoarele două săptămâni
03 Feb 2020   •   14:32

Meteorologii au arătat, în prognoza meteo publicată astăzi, că temperaturile maxime în toate regiunile ţării se vor situa între 0 şi chiar 12 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 0 şi -12 grade Celsius.

Prognoza meteo 3-16 februarie 2020 în Banat

În primele două zile, vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 10-12 grade și a celor minime de 5-7 grade, apoi se va răci. Prin urmare, în perioada 5-9 februarie, regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori diurne în medie de 2-4 grade și minime cuprinse în general între -6 și -2 grade.

În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 10-12 grade, iar a celor minime până în jurul a două grade.

Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala în perioada 3-5 februarie, iar în restul intervalului acestea vor fi slabe și vor apărea doar trecător și pe spații mici.

Prognoza meteo 3-16 februarie 2020 în Crişana

În zilele de 3 și 4 februarie, vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor diurne de 8-10 grade și a celor nocturne de 4-6 grade, apoi, în perioada 5-9 februarie, se va răci, iar regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori maxime în medie de 1-4 grade și minime cuprinse între -8 și -2 grade.

În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 10-12 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de 1 grad.

În 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații moderate, respectiv însemnate cantitativ, în timp ce în restul intervalului, acestea vor fi slabe și vor apărea doar trecător și pe arii restrânse.

Prognoza meteo 3-16 februarie 2020 în Transilvania

În primele două zile, vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 6-8 grade și a minimelor de 2-3 grade, apoi se va răci.

Prin urmare, în perioada 5-9 februarie, regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori diurne cuprinse, în medie, între -2 și 2 grade și minime în general între -12 și -6 grade.

În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 7-9 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de -2 grade.

Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala în perioada 3-5 februarie, iar în restul intervalului acestea vor fi slabe și vor apărea doar trecător și pe spații mici.

Prognoza meteo 3-16 februarie 2020 în Maramureş

În zilele de 3 și 4 februarie vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor diurne de 6-9 grade și a celor nocturne de 3-5 grade, apoi, în perioada 5-9 februarie, se va răci, iar regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori maxime, în medie, de -2-2 grade și minime cuprinse în general între -10 și -4 grade.

În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 7-8 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de 0 grade.

În zilele de 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații însemnate cantitativ, în timp ce în restul intervalului, acestea vor fi slabe și vor apărea doar local.

Prognoza meteo 3-16 februarie 2020 în Moldova

Vremea va fi caldă în primele două zile, cu o medie regională a temperaturilor maxime de 8-10 grade și a celor minime de 2-4 grade, apoi se va răci.

În perioada 5-9 februarie, regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori diurne cuprinse, în medie, între -2 și 2 grade și minime în general între -10 și -4 grade.

În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 9-10 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de 0 grade.

Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala în zilele de 4 și 5 februarie, iar în restul intervalului acestea vor putea apărea trecător și pe arii restrânse.

Prognoza meteo 3-16 februarie 2020 în Dobrogea

În zilele de 3 și 4 februarie, vremea va fi deosebit de caldă, cu o medie a temperaturilor diurne cuprinsă între 10 și 14 grade și a celor nocturne între 4 și 6 grade, apoi, în perioada 5-9 februarie, se va răci, iar regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori maxime, în medie regională, de -2...2 grade și minime cuprinse în general între -6 și -2 grade. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 9...10 grade, iar a celor minime spre 2...3 grade. În zilele de 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații moderate cantitativ, în timp ce în restul intervalului, acestea vor putea apărea trecător și pe arii restrânse.

Prognoza meteo 3-16 februarie 2020 în Muntenia

Vremea va fi deosebit de caldă în primele două zile, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între 11 și 15 grade și a celor minime în jurul a 4 grade, apoi se va răci.

Prin urmare, în perioada 5-9 februarie, regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori diurne în medie cuprinse între 0 și 5 grade și minime în general între -8 și -4 grade.

În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 11-12 grade, iar a celor minime spre 0 grade.

Precipitații moderate cantitativ se vor semnala în zilele de 4 și 5 februarie, iar în restul intervalului probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă.

Prognoza meteo 3-16 februarie 2020 în Oltenia

În zilele de 3 și 4 februarie, vremea va fi deosebit de caldă, cu o medie a temperaturilor diurne cuprinsă între 10 și 14 grade și a celor nocturne între 3 și 5 grade, apoi, în perioada 5-9 februarie, se va răci, iar regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori maxime în medie de 2 și 5 grade și minime cuprinse în general între -8 și -4 grade.

În cea de a doua săptămână, tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 11-12 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de 0 grade.

În 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații moderate, respectiv în general slabe cantitativ, iar în restul intervalului probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă.

Prognoza meteo 3-16 februarie 2020 la munte

În primele două zile, media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar a celor minime între -2 și 0 grade.

Apoi, vremea se va răci semnificativ, astfel încât în perioada 5-9 februarie se vor înregistra, în medie, valori termice diurne cuprinse între -8 și -4 grade și nocturne, în general, între -14 și -10 grade.

În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de ușoară creștere, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 0-2 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de -4 grade.

Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala între 3 și 6 februarie,iar în restul intervalului acestea vor fi slabe și pe arii mai restrânse.
 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close