Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo. Ce se întâmplă cu vremea în zilele următoare

Prognoza meteo. Ce se întâmplă cu vremea în zilele următoare

Prognoza meteo. Ce se întâmplă cu vremea în zilele următoare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    23 Mai 2018   •   17:23

PROGNOZA METEO. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile vestice şi la munte, zone în care cu totul izolat mai pot fi averse şi descãrcãri electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 7 şi 17 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU JOI, 24 MAI

Vremea va fi mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, iar cele minime, în general, între 9 şi 17 grade. Îndeosebi dupã-amiaza şi seara, în zona de munte şi în regiunile vestice, iar în cursul nopţii, în special în extremitatea nordicã a ţãrii, înnorãrile vor fi temporar accentuate şi local se vor semnala averse şi descãrcãri electrice. Vor fi condiţii de grindinã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Dimineaţa şi noaptea, pe spaţii mici, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţã.

PROGNOZA METEO PENTRU VINERI, 25 MAI

Vremea va fi în continuare caldã, dar gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creştere. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi mai ales pe parcursul zilei se vor semnala averse şi descãrcãri electrice la munte, local în jumãtatea de nord a ţãrii şi pe arii mai restrânse în rest. Izolat va cãdea grindinã şi se vor cumula cantitãţi de apã mai însemnate în intervale scurte de timp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în est, în sud-est, iar de scurtã duratã şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 30 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţã.
 

PROGNOZA METEO PENTRU SÂMBĂTĂ, 26 MAI

Vremea se va menţine caldã şi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar mai accentuate şi se vor semnala averse însoţite de descãrcãri electrice, în cursul zilei pe arii extinse în jumãtatea de vest a ţãrii şi local în rest, iar noaptea în sud-est şi pe spaţii mici în celelalte zone. Izolat vor fi condiţii de grindinã, iar în intervale scurte de timp se pot cumula cantitãţi de apã mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri în regiunile estice şi sud-estice, precum şi pe crestele montane, iar de scurtã duratã şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 22 şi 28 de grade, iar cele minime între 10 şi 18 grade, uşor mai scãzute în depresiuni.

×
Subiecte în articol: prognoza prognoza meteo temperaturi vremea
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close