Antena 3 Actualitate Prognoza meteo pentru Revelion: ger în toată ţara şi zăpadă numai în Moldova

Prognoza meteo pentru Revelion: ger în toată ţara şi zăpadă numai în Moldova

29 Dec 2008   •   09:23
Prognoza meteo pentru Revelion: ger în toată ţara şi zăpadă numai în Moldova

Gerul a curpins toată ţara. Duminică noapte s-au înregistrat minus 20 de grade celsius în regiunile montane. Frig în Miercurea Ciuc şi la Întorsura Buzăului, unde au fost minus 23 de grade. Situaţia pare să rămână neschimbată, în următoarele 24 de ore. Meteorologii au şi veşti despre ninsoare. În noaptea de Revelion ar putea ninge, însă doar în Moldova.
Frigul a pus stăpânire pe întreaga ţară. Dacă în Bucureşti azi-noapte s-au înregistrat minus 7 grade Celsius , la Braşov temperaturile au coborât la minus 19 grade Celsius, iar în alte zone au fost şi minus 20 de grade.
Nici în zilele următoare nu se aşteaptă schimbări. Va fi frig, însă ninsoarea s-ar putea să îşi facă apariţia doar izolat.
Cât priveşte noaptea de Revelion românii vor avea parte tot de temperaturi scăzute. Pe timpul nopţii vor fi şi minus 17 grade, iar ziua cel mai frig va fi la munte, unde temperatura va ajunge până la minus 10 grade. Meteorologii spun însă că la trecerea dintre ani nu vom avea parte de ninsoare. Singura zonă în care s-ar putea să ningă este Moldova.
Cât priveşte primele zile din ianuarie, meteorologii spun că va fi ceva mai cald, temperaturile urmând să ajungă la 10 grade Celsius în sudul ţării. În schimb, în depresiunile din nordul şi centrul ţării, va fi ger năprasnic: minus 25 de grade Celsius.

Antena3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close