Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo pentru zilele următoare. Vremea va fi deosebit de caldă

Prognoza meteo pentru zilele următoare. Vremea va fi deosebit de caldă

Prognoza meteo pentru zilele următoare. Vremea va fi deosebit de caldă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    27 Apr 2018   •   21:25

Vremea va deveni în general frumoasã şi deosebit de caldã în cea mai mare parte a ţãrii, exceptând zona litoralului unde valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin în cursul nopţii. Unele înnorãri şi cu totul izolat averse slabe şi posibil descãrcãri electrice se vor semnala cu precãdere în jumãtatea de vest a teritoriului. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri în Carpaţii Meridionali şi în sudul Carpaţilor Occidentali, în special pe creste, în sudul Banatului şi în Moldova, iar temporar şi la cote mai reduse şi în Oltenia şi Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 29 de grade, mai scãzute pe litoral, iar cele minime între 4 şi 17 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Prognoza meteo pentru duminică, 29 aprilie

Vremea va fi predominant frumoasã şi deosebit de caldã, exceptând zona litoralului unde valorile termice se vor situa în continuare în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil spre mai mult senin. Unele înnorãri şi averse slabe de scurtã duratã posibil însoţite de descãrcãri electrice se vor semnala doar cu caracter izolat, în special în vestul şi nord-vestul ţãrii. Vântul va sufla slab pânã la moderat cu intensificãri în Carpaţii Meridionali şi în sudul Carpaţilor Occidentali, în special pe creste, precum şi în sudul Banatului, iar temporar şi la cote mai reduse local în regiunile extracarpatice şi izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 30 de grade, mai scãzute pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 5 şi 15 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Prognoza meteo pentru luni, 30 aprilie

Valorile termice vor fi cu mult mai ridicate decât în mod normal pentru aceastã perioadã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în vest şi nord-vest, unde izolat se vor semnala averse şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri în sudul Banatului şi în zona montanã aferentã, precum şi în Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 19 şi 29 de grade, iar cele minime între 8 şi 16 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Pe spaţii mici vor fi condiţii de ceaţã.

×
Subiecte în articol: prognoza prognoza meteo vremea temperaturi
Parteneri
Explozia de la Călimăneşti, surprinsă de o cameră de supraveghere
x close