Antena 3 Actualitate Primăvară mohorâtă, cu temperaturi scăzute şi ploi, până la finele lui aprilie. Cum va fi vremea de Paşte

Primăvară mohorâtă, cu temperaturi scăzute şi ploi, până la finele lui aprilie. Cum va fi vremea de Paşte

de Georgiana Adam    |    20 Apr 2021   •   08:26
Primăvară mohorâtă, cu temperaturi scăzute şi ploi, până la finele lui aprilie. Cum va fi vremea de Paşte hepta

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni arată că vremea rece va continua să domine în următoarea perioadă în majoritatea regiunilor ţării iar precipitaţiile vor fi, şi ele, prezente.

În primele două săptămâni, temperaturile vor fi mai scăzute decât cele obișnuite pentru această perioadă, mai ales în regiunea nord-vestică. Apoi, vremea se va încălzi până la valorile normale.

Săptămâna 19 – 26 aprilie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile nord-vestice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nord-vestice și în extremitatea de sud și sud est a țării, dar și local deficitar în sud-vest și nord-est, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 26 aprilie – 3 mai

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 3 – 10 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 10 – 17 mai

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general deficitare în regiunile sudice, dar și local excedentare în regiunile nordice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close