Antena 3 CNN Actualitate PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine caldă şi în general instabilă

PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine caldă şi în general instabilă

PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine caldă şi în general instabilă
Sursa foto: Foto: pexels.com
de S.T.    |    07 Iun 2018   •   08:44

Vremea se va menţine caldã şi în general instabilã. Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi izolat condiţii de grindinã în regiunile intracarpatice şi în zonele de deal şi de munte, local în sud şi izolat în rest. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitãţile de apã vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade pe litoral şi 31 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO pentru vineri

Vremea va fi caldã, chiar deosebit de caldã în vestul şi centrul şi sudul extrem al ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în regiunile nord-vestice şi centrale, precum şi în zonele de deal şi de munte, unde vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, posibil cu aspect de vijelie. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala local, dupã-amiaza şi noaptea. Pe arii restrânse vor fi cantitãţi de apã mai însemnate şi cãderi de grindinã. Temperaturile maxime se vor situa între 22...24 de grade pe litoral şi 32...33 de grade în zonele de câmpie şi podiş din vestul, sudul şi centrul ţãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 21 de grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO pentru sâmbată

Vremea va fi deosebit de caldã în cea mai mare parte a ţãrii, dar şi în general instabilã, mai ales iar în regiunile sud-vestice şi în zonele de deal şi de munte. Cerul va avea înnorãri accentuate în Oltenia, Banat şi zona de munte, unde pe arii extinse vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului ce pot lua, trecãtor, aspect de vijelie. În Crişana, Muntenia, Transilvania şi Moldova, înnorãrile vor fi temporare, iar astfel de fenomene se vor semnala local, mai ales dupã-amiaza şi la începutul nopţii. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantitãţile de apã vor fi mai însemnate în sud-vestul teritoriului şi doar izolat în celelalte regiuni. Pe arii restrânse va cãdea grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade pe litoral şi 33 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 şi 18 grade.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close