Antena 3 Actualitate Program gratuit de sterilizare a animalelor

Program gratuit de sterilizare a animalelor

de Cristina Tudorache    |    04 Iul 2020   •   15:36
Program gratuit de sterilizare a animalelor
Sursa foto: pixabay

Proramul gratuit de sterilizare gratuită a animalelor de companie a fost reluat în București și vom avea și Poliția Animalelor în cel mult două luni. Membrii Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului au avut o discuție cu ministrul Marcel Vela pe această temă.

10.000 de câini și pisici fără pedigree,care au stăpân, vor fi microcipați și sterilizați gratuit. Prin program se subvenționează microciparea, identificarea, înregistrarea și sterilizarea unui număr maxim de trei animale de companie pentru fiecare deținător cu domiciliul sau reședința în municipiul București, în limita plafonului stabilit, ”pe principiul primul venit-primul servit”.

Marius Marinescu, președintele Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, care susține că și-a dedicat viața pentru implementarea unor măsuri privind salvarea animalelor, este mândru că, la inițiativa sa, va fi adoptată o lege care prevede sancțiuni penale.

El spune că amenzile vor fi acordate de Poliția Animalelor, ce va fi înființată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, după 12 ani de insistențe.

Program gratuit de sterilizare a animalelor

×
Subiecte în articol: sterilizare animale

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close