Antena 3 CNN Actualitate Protest fulger în faţa sediului M.A.I, după incendiul din secția ATI COVID Piatra-Neamț: "Ăsta este Guvernul? Ăsta este sistemul nostru politic?”

Protest fulger în faţa sediului M.A.I, după incendiul din secția ATI COVID Piatra-Neamț: "Ăsta este Guvernul? Ăsta este sistemul nostru politic?”

Un protest fulger a avut loc, sâmbătă seara, în faţa Ministerului de Interne, după incendiul izbucnit în secția ATI COVID Piatra-Neamț. Protestatarii acuză Guvernul de incompetenţă.

Protest fulger în faţa sediului M.A.I, după incendiul din secția ATI COVID Piatra-Neamț: "Ăsta este Guvernul? Ăsta este sistemul nostru politic?”
de Claudia Popovici    |    15 Noi 2020   •   08:35

Sâmbătă seară, în jurul orei 18.30, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Piatra Neamț a avut loc un incendiu care a afectat secția de ATI, unde erau internați, în două saloane, 16 pacienți.

Câţiva oameni au venit în timpul şedinţei de urgenţă care se desfăşura în clădirea Ministerului de Interne şi au criticat actualul Guvern pentru rezultatul tragic la care a dus modul defectuos de gestionare a pandemiei.

 "Ăsta este Guvernul? Ăsta este sistemul nostru politic”, au întrebat revoltaţi protestatarii.

Întrebat ce a simţit când a aflat de incidentul tragic din secţia ATI COVID Piatra-Neamț

"Furie, furie!Asta am simţit, furie! Furie împotriva acestui sistem, furie împotriva acestor oameni care îşi asumă postura asta de decidenţi", a răspuns revoltat un protestatar.

Protestatarii acuză actualul Guvern de incompetenţă

 "E ca şi cum ne-am fi culcat toţi anul trecut într-un stat normal şi peste noapte s-au trezit dictatori. Cineva i-a numit dictatori asupra noastră. Oameni care sunt incompetenţi”, a spus unul din protestatari.

Oamenii nu mai au încredere în promisiunile şi măsurile luate de autorităţi

Ei au venit la protest cu mesajul: "Respectaţi măsurile de siguranţă...şi ardem cu toţii în spitale”

"Când tu eşti incompetent să administrezi un spital şi îţi mor oameni în secţia de urgenţe, lasă-mă pe mine să cred că eu pentru mine ştiu mai bine ce e de făcut, decât ştiu oamenii din clădirile ăstea”, a mai spus unul din protestanţi.

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close