Antena 3 CNN Actualitate Proteste în Suceava la minus 15 grade Celsius: "Iarna nu-i ca vara, pe Băsescu nu-l vrea ţara!"

Proteste în Suceava la minus 15 grade Celsius: "Iarna nu-i ca vara, pe Băsescu nu-l vrea ţara!"

Proteste în Suceava la minus 15 grade Celsius: "Iarna nu-i ca vara, pe Băsescu nu-l vrea ţara!"
Sursa foto: Foto: Antena 3
10 Feb 2012   •   19:05

Aflate în a patra săptămână consecutivă de proteste, câteva zeci de persoane s-au adunat, vineri seară, în faţa Palatului Administrativ din Suceava, la minus 15 grade Celsius, pentru a cere demisia preşedintelui Traian Băsescu şi alegeri anticipate, aceştia scandând "Poate fi oricât de ger, nu vom renunţa defel!", informează Mediafax.

Protestatarii, printre care mai multe femei, au scandat lozinci antiprezidenţiale, împotriva PDL şi a partidelor din coaliţia de guvernare, cerând alegeri anticipate. Manifestanţii au strigat "Jos Securitatea!", "Iarna nu-i ca vara, pe Băsescu nu-l vrea ţara!", "Plouă, ninge, vom învinge!" sau "Poate fi oricât de ger, nu vom renunţa defel!".

Totodată, oamenii au scandat şi lozinci împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, precum: "Flutur, nu uita, anul ăsta vei zbura!" sau "Gheorghe Flutur, unde-au fost pădurile, sunt acum pensiunile!".

În ciuda temperaturilor extrem de scăzute, protestatarii suceveni susţin că nu vor renunţa decât în momentul demisiei preşedintelui Traian Băsescu, a Guvernului şi a partidelor din coaliţia aflată la guvernare.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close