Antena 3 CNN Actualitate Protestul de la Cotroceni s-a încheiat. Peste 200 de persoane au cerut demisia preşedintelui Iohannis

Protestul de la Cotroceni s-a încheiat. Peste 200 de persoane au cerut demisia preşedintelui Iohannis

Protestul de la Cotroceni s-a încheiat. Peste 200 de persoane au cerut demisia preşedintelui Iohannis
13 Feb 2017   •   21:05

Update: Protestul de luni seară de la Palatul Cotroceni s-a încheiat. La momentul de vârf, la ora 19,00, la manifestaţie participau în jur de 200 de persoane.

O persoană a fost luată de jandarmi din rândul demonstranţilor ca măsură de protecţie după ce ar fi strigat lozinci antiguvernamentale.

În general, oamenii din faţa Palatului Cotroceni au cerut demisia preşedintelui Klaus Iohannis şi şi-au declarat susţinerea faţă de Guvernul Grindeanu.

Ei au afişat pancarte cu mesaje precum: "CSM - DNA ruşinea ţării este", "Jos Iohannis", "Magistraţii să răspundă pentru erorile judiciare", "Costurile referendumului să fie suportate din fondurile Administraţiei Prezidenţiale".

S-a scandat "Demisia, demisia!", unii au huiduit şi au fluierat.

În zonă au fost prezente permanent forţe ale Poliţiei şi Jandarmeriei, care au supravegheat protestul.

Proteste la Cotroceni. În jur de 200 de persoane demonstrează luni în faţa Palatului Cotroceni împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, cerându-i demisia.

Pe pancartele demonstranţilor se poate citi: "CSM - DNA ruşinea ţării este", "Jos Iohannis", "Magistraţii să răspundă pentru erorile judiciare", "Jos mamutul", "Pas cu pas scăpăm de sas", "Costurile referendumului să fie suportate din fondurile Administraţiei Prezidenţiale".

Se scandează "Demisia, demisia!", se huiduie şi se fluieră.

Protestul se desfăşoară fără incidente. Jandarmii şi poliţiştii veghează la buna desfăşurare a manifestaţiei.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: demonstratie proteste Klaus Iohannis
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close