Antena 3 CNN Actualitate Protocol-surpriză între Primăria Târgu-Jiu și DGA

Protocol-surpriză între Primăria Târgu-Jiu și DGA

Protocol-surpriză între Primăria Târgu-Jiu și DGA
Sursa foto: foto- captura Antena 3
05 Iul 2018   •   17:19

Protocol supriză încheiat între Primăria Târgu Jiu și Direcția Generală Anticorupție. În plin scandal al protocoalelor cu insituțiile de forță, primarului din Târgu Jiu i se cere demisia după ce a semnat un astfel de document fără să anunțe Consiliul Local.

Actul este parafat pentru colaborarea cu angajații direcţiei anticorupţiei şi a fos fost semnat la sfârșitul anului trecut. Consilierii locali au aflat abia acum și îi cer explicații primarului.

Edilul din Târgu Jiu a semnat protocolul cu Direcţia Generală Anticorpţie fără să ceară şi părerea consilierilor locali. Documentul avea ca principală ţintă lecţiile pentru funcţionarii publici despre luarea de mită. Consilierii au aflat recent de existenţa acestui act şi îl acuză pe edil că are mai multe înţelegeri ascunse cu instituţiile de forţă.

Nici măcar viceprimarul oraşului nu a ştiut de acest protocol.

Primarul Marcel Romanescu se apără, însă, şi susţine că este nu este nimic ilegal în încheiera unui protocol între două instituţii.

Protocolul a fost semnat la sfârșitul lunii decembrie 2017, iar primarul susține că a mai semnat un astfel de act și în urmă cu câțiva ani când era subprefect de Gorj din partea PDL.

×
Subiecte în articol: protocol surpriza primaria DGA scandal
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close