Antena 3 CNN Actualitate PSD Iași îl susține pe premierul Grindeanu

PSD Iași îl susține pe premierul Grindeanu

PSD Iași îl susține pe premierul Grindeanu
Sursa foto: Foto: gov.ro
14 Iun 2017   •   15:56

Organizația Municipală Iași își arată susținerea pentru guvernarea PSD și pe premierul Sorin Grindeanu. Într-un comunicat de presă, filiala PSD face apel la o rezolvare responsabilitate. 

„Organizația Municipală Iași a Partidului Social Democrat îl susține pe domnul Sorin Grindeanu și Guvernul PSD-ALDE pe care acesta îl conduce în vederea punerii în aplicare a Programului de Guvernare ales de români în decembrie 2016. Organizația Municipală a PSD Iași consideră că pentru a performa și a obține rezultate, Guvernul trebuie sprijinit politic, în special de către conducerea partidului și parlamentarii PSD, formațiune care a propus actuala formulă guvernamentală.

Atât Guvernul, cât și Parlamentul și întreaga Românie au nevoie, în primul rând, de stabilitate, pragmatism și disponibilitate de dialog și cooperare astfel încât așteptările legitime ale cetățenilor să poată fi împlinite.

Organizația Municipală Iași consideră că PSD trebuie să evite conflictele interne și disputele publice pe marginea guvernării, iar eventualele disfuncții și imperfecțiuni în activitatea politică, ca și în cea guvernamentală trebuie discutate și rezolvate cu sinceritate și responsabilitate.

Organizația Municipală Iași a PSD consideră că toți membrii partidului trebuie să facă eforturi pentru ca formațiunea politică să evite o premieră tristă, cu efecte de imagine greu de anticipat, în care un partid care a câștigat alegerile să își îndepărteze propriul Guvern la mai puțin de jumătate de an de la investire fără un motiv bine fundamentat.

Organizația Municipală Iași a PSD are încredere în competențele și în buna credință a domnului Sorin Grindeanu și are certitudinea că, cu sprjinul politic, dar și uman necesar, acesta și echipa sa de la Palatul Victoria pot avea rezultatele pe care ni le dorim cu toții”, se arată în comunicatul Organizației Municipale PSD Iași.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close