Antena 3 CNN Actualitate Vladimir Putin, analizat de experţii în regimul nazist. "Are o bucurie sadică"

Vladimir Putin, analizat de experţii în regimul nazist. "Are o bucurie sadică"

Psihanalistul german Erich Fromm spune despre Vladimir Putin că are o bucurie sadică. "Își umilește subalternii, făcându-i să tremure de frică", scrie The Guardian.

Vladimir Putin, analizat de experţii în regimul nazist. "Are o bucurie sadică"
Sursa foto: Hepta/ Abaca Press / Pool/ABACA
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Feb 2022   •   18:08

Jurnaliştii de la The Guardian au publicat o analiză foarte interesantă despre ce este în mintea preşedintelui rus Vladimir Putin când ameninţă cu arma nucleară. Psihanalistul german Erich Fromm spune despre Vladimir Putin că are ochii mici, răutăcioși, vicioşi, dar ciudat de albi.

Își umilește subalternii, făcându-i să tremure de frică. Are o bucurie sadică, scrie The Guardian.

Emmanuel Macron a vorbit la telefon cu Vladimir Putin și i-a cerut să protejeze civilii din Ucraina. Reacția liderului rus 

Psihanalistul german Erich Fromm a studiat foarte mult comportamentul naziştilor. Potrivit lui, sfera de influență a lui Vladimir Putin cuprinde aproximativ 100 de milioane de vorbitori de rusă care trăiesc dincolo de granițele Rusiei, mulți în Uniunea Europeană. Poate însemna ideea mistică a unui "popor unic" care cuprinde Rusia, Ucraina și Belarus.

Poate desemna o mare parte din Europa Centrală, țările care, potrivit Ministerului de Externe al Rusiei, au fost "orfane" până la sfârșitul URSS și acum, se presupune, trebuie să se întoarcă sub influența sufocantă a Moscovei.

Război în Ucraina | Zeci de morți și sute de răniți în urma atacurilor cu rachete rusești din Harkov

Expertul în regimul nazist care l-a analizat pe Vladimir Putin declară că regimul lui Putin are aceeași mentalitate de pază cu sistemul nazist.

Rusia are propriile sale tradiții totalitare, regimul lui Putin are aceeași mentalitate de bază cu sistemul nazist. Chiar și pretențiile sale cu privire la "sferele de influență" ale Rusiei se referă mai mult la starea sa de spirit decât la relațiile internaționale.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin nazist Erich Fromm
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close