Antena 3 CNN Actualitate Premierii României şi Ucrainei inaugurează un nou punct de trecere a frontierei, joi, la Vicovu de Sus

Premierii României şi Ucrainei inaugurează un nou punct de trecere a frontierei, joi, la Vicovu de Sus

Premierul Nicolae Ciucă se va întâlni, joi, cu omologul său ucrainean, Denys Shmyhal, cu ocazia inaugurării noului punct vamal de la Vicovu de Sus din judeţul Suceava.

Premierii României şi Ucrainei inaugurează un nou punct de trecere a frontierei, joi, la Vicovu de Sus
Sursa foto: Profimedia
de Alexandra Dima    |    09 Noi 2022   •   11:59

Un nou punct de trecere a frontierei între România și Ucraina va fi inaugurat de către premierii celor două țări, joi, la Vicovu de Sus, a anunțat Nicolae Ciucă, la începutul ședinței de guvern de azi.

Cei doi oficiali vor discuta de asemenea și despre războiul din Ucraina.

„O altă decizie e legată de o hotărâre de Guvern prin care asigurăm începând de mâine (joi - n.r.) deschiderea unui nou punct de trecere între România și Ucraina. Este vorba despre trecerea frontierei de la Vicovul de Sus”, a spus Nicolae Ciucă.

El a mai precizat că se va întâlni cu omologul său ucrainean, Denys Shmyhal.

„Vom avea o întâlnire cu premierul Ucrainei. Întreaga activitate va consta atât în inaugurarea punctului de trecere a frontierei, cât și o întâlnire bilaterală în care vom discuta aspecte legate de situația de securitate, precum și măsurile de sprijin pe care țara noastră le ia în sprijinul guvernului ucrainean”, a conchis Nicolae Ciucă, citat de Mediafax.

 

 

×
Subiecte în articol: Ucraina vama
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close