Antena 3 CNN Actualitate Radu Cristescu rupe tăcerea în cazul dezastruos al căminelor de bătrâni din România: "Nu pot crede ce văd"

Radu Cristescu rupe tăcerea în cazul dezastruos al căminelor de bătrâni din România: "Nu pot crede ce văd"

Deputatul PSD, Radu Cristescu rupe tăcerea în cazul căminelor groazei din România și vine cu îndemnul de a face mai mult pentru seniorii țării noastre.

Radu Cristescu rupe tăcerea în cazul dezastruos al căminelor de bătrâni din România: "Nu pot crede ce văd"
Sursa foto: Facebook | Radu Cristescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iul 2023   •   23:19

Radu Cristescu a transmis în această seară pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la situația actuală a căminelor de bătrâni din România.

"Scandalul căminelor de bătrâni relevă fără echivoc că nu suntem o țară capabilă să-și protejeze seniorii așa cum merită. E trist, dar real. Ar fi trebuit făcute mult mai multe pentru ei, ar fi trebuit, scăpați de iadul comunist, în 1989, să ne implicăm mai mult pentru părinții și bunicii noștri.

Dincolo de asta, însă, mă frec la ochi de câteva zile și nu pot crede ce văd.Vă amintiți de manifestul electoral ”Matusalem votează”, al distinsului intelectual progresist Mircea Mihăieș? Vă amintiți cum distinsul stâlp al protestelor #Rezist, Gabriel Liiceanu, dădea de pământ cu bătrânii care votau PSD în articolul ”România gurilor știrbe”?

Citește și: Ilan Laufer, explicații în exclusivitate despre căminul de bătrâni care funcționa fără autorizație: "Oamenii care acuză sunt și ipocriți și inculți

Să văd acum acești campioni ai urii față de seniori apucați brusc de epifanii, să-i văd loviți dintr-odată de compasiune, indignare, grijă, empatie, să le văd lacrimile de crocodil șiroindu-le pe obrajii bine hrăniți pe la talk-showuri, asta mi se pare suprema ipocrizie, ca să nu spun ticăloșie în stare pură", a declarat pe Facebook Radu Cristescu.

×
Subiecte în articol: PSD Radu Cristescu camine batrani
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close