Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Decizia tribunalului privind statutul PNL confirmă degringolada incredibilă din acest partid

Radu Tudor: Decizia tribunalului privind statutul PNL confirmă degringolada incredibilă din acest partid

Radu Tudor: Decizia tribunalului privind statutul PNL confirmă degringolada incredibilă din acest partid
09 Sep 2014   •   10:35

Decizia Tribunalului Bucureşti privind statutul PNL confirmă degringolada incredibilă din acest partid, a declarat jurnalistul Radu Tudor, marţi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

"Este confirmarea faptului că ceea ce s-a întâmplat în ultimele 7-8 luni de zile în PNL este profund greşit. Faptul că o contestaţie a unui primar dintr-o localitate mică din teritoriu a avut succes la Bucureşti arată degringolada incredibilă şi modul pripit în care PNL a luat deciziile în ultimele luni", a declarat Radu Tudor, la Antena 3.

Realizatorul "Punctul de Întâlnire" a arătat că este foarte probabil ca decizia tribunalului de a respinge noul statut al PNL şi, implicit, noua conducere a partidului, să afecteze şansele lui Klaus Iohannis la prezidenţiale.

Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, noul statut al PNL, modificat în urma congresului din 26 iunie. Atunci s-a votat o derogare prin intermediul căreia Klaus Iohannis a primit dreptul de a candida la şefia partidului.

×
Subiecte în articol: radu tudor Klaus Iohannis
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close