Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat: Dacă populația nu înțelege măsurile, riscul e să apară focare pe care nu le putem controla

Raed Arafat: Dacă populația nu înțelege măsurile, riscul e să apară focare pe care nu le putem controla

Raed Arafat trage un semnal de alarmă și spune că dacă populația nu înțelege măsurile luate de autorități, riscul e să apară focare pe care nu le poate controla.

Raed Arafat: Dacă populația nu înțelege măsurile, riscul e să apară focare pe care nu le putem controla
03 Apr 2020   •   22:33

”Lumea trebuie să înțeleagă că avem o echipă care lucrează zi și noapte. Munca nu se poate opri. Vrem să reușim să limită un pic impactul. Actorul principal, actorulnostru, e populația. Dacă populația nu înțelege măsurile pe care le luăm, riscul e să apară focare pe care nu le putem controla. Așa putem ajunge la măsuri mai dure pentru carantinare.

Sunt deja măsuri de distanțare socială luate. Am fost printre cei care au luat măsurile mult mai repede ca alte țări în comparație cu numărul cazurilor. Acest lucru ne-a ajutat să se prelungească perioada în care apar cazurile mai multe.

E foarte mult de făcut încă. În ultimele săptămâni nu cred că pleacă cineva mai devreme de ora 23:00-00:00. E realitatea situației. Nu e propagandă.”, a spus Raed Arafat.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
Cinci copii au fost răniți, după un accident în Argeș
x close