Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat salută decizia premierului în scandalul ambulanțelor: „O soluție înțeleaptă!”

Raed Arafat salută decizia premierului în scandalul ambulanțelor: „O soluție înțeleaptă!”

Raed Arafat salută decizia premierului în scandalul ambulanțelor: „O soluție înțeleaptă!”
Sursa foto: Foto. Agerpres
06 Iun 2017   •   14:24

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat consideră că soluţia propusă de prim-ministrul Sorin Grindeanu privind achiziţia de ambulanţe "este una înţeleaptă, ce duce la deblocarea situaţiei". 

"Vreau pe această cale să îi mulţumesc domnului prim-ministru Grindeanu pentru modul în care a abordat problema achiziţiilor de ambulanţe pentru serviciile de ambulanţă şi SMURD. Soluţia propusă de dânsul, implicând direct Secretariatul General al Guvernului, este una înţeleaptă, ce duce la deblocarea situaţiei şi la fluidizarea procesului de achiziţie, precum şi a procesului de implementare a programului de dotare pe parcursul duratei acordurilor cadru", a scris Raed Arafat, marţi, pe Facebook. 

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat că licitaţia pentru achiziţia de ambulanţe va fi coordonată de Secretariatul General al Guvernului. 

"Toată lumea lucrează într-o echipă, o echipă care ca primă sarcină va avea organizarea acestei licitaţii pentru achiziţia de ambulanţe, că vorbim de ambulanţe de tip B, C, A1, A2, toate aceste lucruri se fac într-o singură licitaţie, care este coordonată de Secretariatul General al Guvernului şi unde vor fi reprezentanţi de la IGSU, de la Ministerul Sănătăţii, de la DSU şi de la SGG. (...) Astăzi (...) se va lucra la acest protocol comun între SGG, Ministerul de Interne, prin IGSU, Ministerul Sănătăţii. Lucrurile se deblochează, astfel încât într-un timp (...) relativ scurt să putem să avem acest acord cadru, să avem licitaţia pornită şi într-un final să ajungem să achiziţionăm ambulanţe", a declarat Grindeanu. 

Şeful Executivului a avut marţi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, şi secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close