Antena 3 CNN Actualitate Raluca Turcan, către Viorica Dăncilă: „Dacă sunteţi o femeie demnă, ar trebui să vă rugaţi să nu primiţi votul de investitură"

Raluca Turcan, către Viorica Dăncilă: „Dacă sunteţi o femeie demnă, ar trebui să vă rugaţi să nu primiţi votul de investitură"

Raluca Turcan, către Viorica Dăncilă: „Dacă sunteţi o femeie demnă, ar trebui să vă rugaţi să nu primiţi votul de investitură"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
29 Ian 2018   •   16:44

Raluca Turcan, prim-vicepreședintele PNL, a făcut o serie de declarații în plenul Parlamentului, prin care îi îndemna pe cei din opoziție și pe minorități să nu voteze guvernul Dăncilă fiindcă acest lucru ar distruge țara. 

„Întrebarea care apare pe buzele tot mai multor români este dacă o femeie va reuşi acolo unde bărbaţii PSD au eşuat. Ar fi interesant să reuşiţi, pentru România şi femeile din România. Sunteţi a patra propunere de prim-ministru făcută personal de domnul Dragnea, care însuşi a recunoscut că are mână proastă la prim-miniştri. Spune mult despre tine faptul că dai greş de atâtea ori într-un singur an. La Loto să fi tras şi tot ar fi fost greu să greşiţi de atâtea ori”, a declarat Raluca Turcan. 

Turcan a mai spus faptul că motivul pentru care Viorica Dăncilă a fost propus premier ar fi un interes personal al lui Liviu Dragnea. 

„Îşi doreşte o persoană comodă, fără opinii politice şi care să execute cu rapiditate ceea ce primeşte în plic de la partid”, a adăugat dumneaei. 

Prim-vicepreședintele PNL s-a adresat și Vioricăi Dăncilă și i-a sugerat să nu accept această funcție. „Dacă sunteţi o femeie demnă, ar trebui să vă rugaţi să nu primiţi votul de investitură astzăi. Pentru că Liviu Dragnea v-a comunicat indirect, prin Călin Popescu-Tăriceanu, că nu o să fiţi un premier adevărat, o să fiţi un fel de administrator, nici măcar un administrator plin. Un om care va executa ceea ce i se spune”.

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close