Antena 3 CNN Actualitate "Nu mai e! S-a dus la îngeri!". Ea este Ramona, tânăra care s-a înecat în lacul Snagov, după ce a căzut de pe skijet

"Nu mai e! S-a dus la îngeri!". Ea este Ramona, tânăra care s-a înecat în lacul Snagov, după ce a căzut de pe skijet

Ramona și-a pierdut viața, vineri seară, după ce a căzut de pe skijet și s-a înecat în lacul Snagov. Avea 27 de ani și era proprietara unei agenții de recrutare.

de Ioana Mircea    |    Delia Bulgaru    |    07 Mai 2023   •   17:05

Autoritățile au deschis un dosar penal în acest caz și cercetează acum în rem uciderea din culpă a Ramonei, în vârstă de 27, care și-a pierdut viața, vineri seară,  în lacul Snagov

Tânăra a venit la lacul Snagov, la o petrece, unde se afla alături de mai mulți prieteni. Ea a ales să se plimbe cu skijetul împreună cu o prietenă, însă nici una dintre ele nu purta vestă de salvare. Prietena Ramonei, în vârstă de 41 de ani, a fost salvată la timp însă Ramona și-a pierdut viața.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Scafandrii i-au găsit trupul fără viață în lac, la o adâncime de șapte metri, după mai bine de trei ore de căutări.

Citește și: Tânăra dispărută în lacul Snagov, după ce a căzut de pe un skijet, a fost găsită moartă

Ramona este proprietara unei agenții de recrutare și avea toată viața înainte. Rudele sale îndurerate au transmis mai multe mesaje pe Facebook.

"Frumoasa si deștepta mea nepoțică nu mai e! S-a dus la îngeri! Ea a fost motivul pentru care m-am apucat de meseria pe care o am acum...si ea a fost printre primii mei elevi...O voce superba si o minune de om. Drum bun minunata mea ! Drum bun!", a spus mătușa ei.

×
Subiecte în articol: lacul Snagov
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close