Antena 3 CNN Actualitate Câți răniţi în incendiul din Colectiv mai sunt în spitalele din Capitală

Câți răniţi în incendiul din Colectiv mai sunt în spitalele din Capitală

Câți răniţi în incendiul din Colectiv mai sunt în spitalele din Capitală
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    10 Dec 2015   •   18:18

În spitalele din Capitală mai sunt internate, joi, 23 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care trei sunt în stare critică, alţi aproape 30 de pacienţi fiind spitalizaţi în clinici din Marea Britanie, Olanda, Austria, Israel şi Germania.

Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii, joi mai sunt internaţi în spitale din Capitală 23 de răniţi, dintre care la Spitalul de Arşi sunt cinci pacienţi, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" - cinci, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" - trei, la Spitalul Elias - doi, la Spitalul Militar Central - patru, la Spitalul de Urgenţă Floreasca - trei şi la Institutul "C.C. Iliescu" - un pacient.

Ministerul Sănătăţii a precizat că 59 dintre răniţii care au fost trataţi, după incendiul din 30 octombrie, în spitale din Capitală au fost externaţi.

Alţi 39 de răniţi au fost transferaţi din spitale din Capitală în unităţi sanitare din străinătate, însă trei au decedat în Marea Britanie, câte doi în Germania şi Olanda şi câte unul în Israel şi Austria. În clinicile din străinatate mai sunt internaţi 29 de pacienţi români.

În spitale din Belgia sunt internate opt persoane, toate în stare stabilă, a precizat Ministerul Sănătăţii.

În Marea Britanie au fost transferaţi nouă răniţi, dintre care trei au decedat, ceilalţi şase pacienţi fiind în stare stabilă.

În Olanda au fost transferate opt persoane, însă două dintre acestea au decedat, ceilalţi şase pacienţi fiind în stare stabilă.

În Israel au fost internate trei persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre care una a decedat, celelalte fiind în stare stabilă.

În Austria au fost transferate cinci persoane, dintre care patru sunt în stare stabilă, iar una a decedat.

La spitale din Germania au ajuns cinci răniţi, dintre care doi au decedat, doi sunt în stare stabilă şi unul cu evoluţie incertă.

În Norvegia a fost transferat un rănit în incendiul din Colectiv, acesta fiind externat în stare stabilă.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. Alte 33 de persoane au murit până în 22 noiembrie, numărul victimelor ajungând la 60.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close